etusivu :: Palveluspaikoille :: Usein kysyttyä

USEIN KYSYTTYÄ

 

Mistä saan salasanat sivariwebbiin?

Kun työpalvelupaikka hyväksytään siviilipalveluspaikaksi, saa paikka käyttöoikeuskirjeen Työ- ja elinkeinoministeriöltä. Tämän jälkeen palveluspaikkojen vastuuhenkilöt saavat rekisterin käyttäjätunnuksen ja salasanan ottamalla yhteyttä siviilipalveluskeskukseen.  

  • klo 9 - 11 ja 12 - 14/Leena Heikkilä 0295 029 364 tai Elina Nordenswan 0295 029 378 Lisätietoja rekisteristä saa täältä.

 

Tarvitsemme kipeästi siviilipalvelusvelvollista työpalvelupaikkaamme, mutta emme ole saaneet yhtään hakemusta. Mitä voisimme tehdä asian eteen?

Mikäli ette ole vielä ilmoittaneet vapaasta paikastanne Sivariwebissä, se kannattaa tehdä ensimmäiseksi. Lisäksi voitte lähettää meille vapaasta työpalvelupaikasta erillisen mainoksen, jonka kiinnitämme täällä seinälle. Voitte myös itse tulla paikan päälle kertomaan vapaasta palveluspaikastanne palveluspaikattomille (tämä on mahdollista pääsääntöisesti joka toisena maanantaina). Yhtenä vaihtoehtona on myös mainostaa paikkaanne siviilipalveluskeskuksen Facebook-sivuilla.

 

Eikö se riitä, että siviilipalvelusvelvollinen näyttää työpalvelupaikan esimiehelle rikosrekisteriotteen?

Ei. Siviilipalvelusvelvollinen työskentelee Siviilipalveluskeskuksen alaisena, vaikka onkin teillä työpalvelussa. Siviilipalveluskeskus on vastuussa siitä, ettei siviilipalvelusvelvollisella ole rikosrekisteriä työskennellessään paikassa, jossa on alle 18-vuotiaita. Velvollisen ei tarvitse näyttää rikosrekisteriotetta työpavelupaikassa, vaan riittää, että se näytetään Siviilipalveluskeskuksessa.