Siviilipalvelus

Täydennyspalvelus

Koulutusjakso

TyöpalveluTietoa

SiviilipalvelusKESKUKSestalöydä perille

Linja-autoyhteydet
Kartt

Linja-autoyhteydet

Lippujen tilaaminen PALVELUSPAIKOILLE

Junalippujen tilausohje 
palveluspaikoille
Linja-autolippujen tilausohje 
palveluspaikoille

Junalippujen ja linja-autolippujen tilausohje palveluspaikoille

PALVELUSAIKA

Palvelusaikalaskuri

SITOUMUS

Sitoumuksen täyttäminen

uusimmat

ajankohtaiset

15.11.2019

Velvollisten päivärahat nousevat 1.1.2020

Päivärahoihin on tulossa seuraavat korotukset: 1 - 165 vrk 5,10 € nousee 5,15 € / 166 - 255 vrk 8,50 € nousee 8,60 € / 256 - 347 vrk 11,90 € nousee 12,00 € Liitteenä puolustusmimisteriön asetus korotukseen liittyen.

Uutinen

07.11.2019

Posti- ja logistiikka-alan unionin lakko

Huomioittehan, että lakon takia kirjeposti voi viivästyä jopa viikkoja. Hakemuksia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo.siviilipalvelus@ely-keskus.fi. Kun jätät erätoiveesi Omasivarissa ilmoitathan samalla sähköpostiosoitteesi, näin voimme lähettää kirjeitä myös sähköpostitse. Mikäli käytössäsi on suomi.fi-viestitpalvelu, saat lykkäyshakemukset tätä kautta. Kaikki tehdyt päätökset löytyvät myös Omasivarista (omasivari.mol.fi). Kysymyksiä koskien siviilipalvelusta voi lähetää osoitteeseen vastaus.siviilipalvelus@ely-keskus.fi

Uutinen

08.10.2019

Avoimia palveluspaikkoja Siviilipalveluskeskuksella

Siviilipalveluskeskus kaipaa uusia vakisivareita! Paikkoja tarjolla respassa, autokuskina, vapaa-ajassa, hallinnossa, viestinnässä sekä bändikämpällä. Katso lisää Siviilipalveluskeskuksen Facebook-sivuilta tai Avoimet palveluspaikat linkin alta.

Uutinen

19.09.2019

Koulutuseriin on nyt mahdollisuus ilmoittautua jonotuslistalle

Koulutuseriimme on käytössä ns. jonotuslistat. Tämä tarkoittaa mahdollisuutta päästä myös niihin eriin jotka ovat merkitty jo Omasivarissa tai kotisivuillamme täynnä oleviksi. Ilmoittaudu jonotuslistalle sähköpostitse kirjaamo.siviilipalvelus@ely-keskus.fi Ilmoita viestissäsi mihin erään/eriin haluat jonoon. Ilmoita viestissä myös koko nimesi, syntymäaikasi (ppkkvv) ja osoitteesi. Voit ilmoittautua koulutuserien jonotuslistalle myös siinä tapauksessa, että olet vasta jättänyt siviilipalvelushakemuksen aluetoimistolle. Erätoiveesi otetaan huomioon, kun aluetoimistolta on saapunut päätös siirtymisestäsi siviilipalvelusvelvolliseksi.

Uutinen

02.08.2019

Kokeile muita selaimia mikäli Sivariweb ei toimi kunnolla

esim. Mozilla Firefox

UutinenSeuraavat

Koulutuserät

Seuraa meitä

sosiaalisessa mediassa